Saturday, September 10, 2011

Amadkhir's First Giveaway

salam readers .
update blog je terus update pasal giveaway. thank you kak BK yang comel sebab tag bea untuk giveaway ni . hehe :)






okay syarat2 untuk join giveaway ni senang je . tak percaya meh baca :

1. tak wajib follow. tapi kalau rasa blog beliau best, follow la.
2. entry korang haruslah bertajuk "Amadkhir's First Giveaway"
3. letak banner atas tu kat entry korang dan link-kan banner tu ke entry 'ini'.
4. tag paling kurang seorang kawan korang untuk join. maklumkan kat dia sekali.
5. letak entry korang kat ruang komen entry tu.


DONE !
insan yang bertuah dapat tag ni :
abg amri , hee












Thanks for reading Handsome and Pretty :)

2 comments:

  1. wow .. di tag la.... huhu....
    nnt la yerk!
    maghrib nie.... ngee

    ReplyDelete
  2. siapa kak BK hah??? siapa? siapa? hahahahahaha

    ReplyDelete