Tuesday, September 27, 2011

Kau hado benda ni semua ?

Salam readers.

Baru hari ni online bukak blog. Entry hari ni wordless thursday. HAHA. Hembus je kan, tak de lah actually, entry ni lebih kepada gambar-gambar. Let's check it out !


P/S: Sebelum tengok tutup mulut, dah tengok pun tutup mulut.
Baca je apa yang aku tulis okay.




I LOVE EXAM !
okay tu code IM, sebab majoriti kat bilik aku budak IM :)
mood exam akan berakhir 9/10/11. Ouhh azabnya nak tunggu last paper, IMD 156.


See, betapa comel nya mereka-mereka ini.
Mr Bean je yang tak de kat situ. Sorry Mr.Bean.
p/s: Lain-lain pemilik


Jolie and Pitt, I LOVE YOU tau !
Nama nak femes amous macam cik puan dia jugak :D


Medical Kit Doctor.
Sakit gigi boleh datang bilik kami :D !


Pembakar roti
Terima kasih sebab ktorg boleh bakar roti.
Terima kasih jugak sebab buat ktorg tanpa elektrik selama 2 hari !

Mercun pop-pop :D
Raya dah habis tapi mercun pop-pop ni tak habis lagi.


Zip yang beranak-pinak
Okay, zip yang belah kanan ni pencil case. Yang belah kiri pulak beg.
Nampak tak kepelbagaian penggunaan zip kat situ. HIHI


Belon
Yang wane hijau and merah tu yang tiup sendiri punya.
Yang macam pistol tu manual. Lepas main je lantai melekit-lekit :)


Puzzle
Dari awal sem ada kat bilik sampai dah habis sem tak siap-siap lagi :D


Botol air Froggie and Angry Bird.
Ala-ala budak pra-sekolah dah pulak kan. HAHA
p/s : Lain-lain pemilik


Topi.
Actually, topi tu ada 2. Satu lagi ribbon wane hitam.
Pegi class boleh pakai topi ni, dah tak payah pakai payung tau !


Kung Fu Panda.
Happy Meal punya anak patung ni haa.
Dah dapat lepas tu tak reti nak main macam mana.


Kereta control.
Tapi sayang dia punya gerak, lagi laju Jolie and Pitt jalan. HIHI


Bola.
Bilik aku tak cukup besar nak main bola sepak,
buat main bola tampar je boleh lah :D !


Comel nye lah jam ni.
Kalau penyangak masuk bilik aku, mesti tak tau sebenarnya benda alah ni tabung :)


Nak tau sebab apa aku suh tutup mulut? Saje nak kurang kan dosa orang
dari mengutuk ktorg macam budak kecik . HAHA. Ktorang jiwa muda, apa salahnya
sekali sekala beli benda alah macam tu. At least bila main, rasa happy je :D


Rinduuuuu roomate akuuuu !




Thanks for reading Handsome and Pretty :)

3 comments:

  1. hah..sungguh comel tuan2 bilik tu..
    *lupa bilik kaw no berapa
    haha

    ReplyDelete