Tuesday, September 20, 2011

Wish me luck :)


salam readers .

esok 21 september 2011, hari pertama final. okay, dimulakan dengan paper IMD157. takut gila ouhh. tapi still boleh online update blog kan kan. burokkk gila perangai. then paper last IMD 156. awal2 lecturer dah cakap paper susah, so siap sedia lah perah otak sampai kuar santan wane merah okay ! ingat lagi masa sem lepas nak final macam-macam dugaan aku terima. tapi alhamdullilah semua okay. harap-harap final this sem tak ada apa dugaan yang datang. cuma this sem agak kelam-kabut, maybe sebab short sem,lecturer selalu tak ada. sampaikan dah nak dekat study week masih lagi terhegeh-hegeh nak habiskan chapter. haiyyaa. esok pun dah start final, tapi kami belum buat common test lagi. adakah tak ada common test untuk kami ? syiokkk gila. *banyak kau punya syiokk ! lecturer kami cakap soalannya dari kelantan dah tuh belum sampai kat segamat lagi. tak pe lah, nak buat macam mana. kami pun paham lecturer masing-masing sibuk juga dengan hal sendiri. take it easy sudahh lah wehh. dah malas nak bebel panjang-panjang, till here okay darling. WISH ME LUCK ON MY FINAL EXAMINATION .


with love :)



Thanks for reading Handsome and Pretty :)

4 comments:

  1. MASA I BACA NI DAH UR 1ST DAY OF FINAL DAH PUN..HUHU
    GUDLUCK YA SIS ! =)

    ReplyDelete
  2. Good Luck. final kte lambat lagi ~ huhhu :D

    ReplyDelete
  3. finaz jaafar : ouhh its okay. tengs darl !

    ReplyDelete
  4. diyana abd rahman : tengs jugak sayang. untung lah final lambat lagi. hihi

    ReplyDelete