Thursday, March 24, 2011

geli la aku dengan kemanjaan kau tu .

"hawie ny shaye shakit. benci cangat2 . penin kiler2. cm new niw. "
"owanx chayank awax."
"Aq naq g jln2 ecowk."
"awie niyh ta tawu nax wt pew."
"tnux mkn,tytow kew, mcewt cemue tnux ."


what the hell ? macam orang tak cukup umur pun ada aku tengok .
before ni kawan2 aku je gerammm . ari ni turn aku pulak yg gerammm .
geli geleman lah aku baca . tau la korang tu MANJA kan , tapi perasan tak manja korang tu dah jadi MENGADA-NGADA . sorry to say . :)
dulu pun aku ada jugak guna short word ni. tp tak ada la jadi sampai pelat semacam .
orang nak baca pun da tak paham, baca dua tiga kali baru paham . kalau
kau rasa org yg tulis panjang2 tuh skema ke apa. lantak kau la. ada aku kisah ??
org yg tak penah belajar je ckp mcm tuh .
at least org paham apa aku tulis, tak belit2 kan . nanti org tak tau pulak kau tu org apa.
mana tak nya type dgn aku mcm tuh . lepas tu aku tak paham, sape yg tak marah . nak jadi manja sangat pun tak bole . pleaseeeeee laaaaaaaaaaaaa !
nak termuntah akuuuuuuuu !!
uweekk ! uwekkkkk ! uwekkkkk !


Thanks for reading Handsome and Pretty :)

1 comment:

  1. haha.. g mayi la sama itu org!!!

    ReplyDelete