Wednesday, September 28, 2011

Jom tambah follower

salam readers ..



tetiba rajin gila nak join segala macam benda yang ada dekat blog ni. ari tu dah join GA, tadi baru buat entry join Contest, laaa ni nak join Segmen pulak. jin ape ntah dah rasuk aku . hihi .

okay, nak join segmen ni simple je, just ikut :

1. Buat entri, ambik header Lulu-Pages yang lawa dengan jersey biru tu :), dan jangan lupa link kan ke entri ini yer.......beserta tajuk "Jom tambah follower".
2. Dah siap entri tu, letak link url kat ruangan komen yer...
3. Tarikh tutup, Jumaat ni, 3 petang...


p/s: Lulu Caldina buat aku cair. cantik gila bhai :)





Thanks for reading Handsome and Pretty :)

18 comments:

  1. hye....tegur dr segmen yang same...
    done follow belog beshhh awak nieh...

    jom tengok singgah sini pulak :
    http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen cik lulu..
    jom jenguk blog mun^^

    ReplyDelete
  3. Salam berkunjung dari segmen Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

    Dah follow sini yang ke- 323 ye..
    Follow lah kembali kalau sudi.

    Ikhlas
    ~Gen2Merah~

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-caldina-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. Noriko Miyosyi Aizawa : heyyy , thank youu . thanks sudi singgah :)

    ReplyDelete
  5. cik mun : ouhh sure dtg blog mun balek. btw,thanks singgah tau :)

    ReplyDelete
  6. Gen2Merah : thanks singgah sini jugak . baru je follow cikgu tadi :)

    ReplyDelete
  7. hye dear ! ryn singgah dari segmen cik LULU :)
    nice blog. . hehe. . suke3. .
    btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen lulu caldina. jom g blog saya meh =)

    ReplyDelete
  9. kisah klasik azura singgah dr segmen lulu :)

    ReplyDelete
  10. salam kenal..dah follow awak.

    singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

    Jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  11. Salam Kenal ... singgah cni dr segmen cik lulu ... nk nek vespa jom singgh blog sj .. vroooommmm

    ReplyDelete
  12. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. hai..dtg dr segmen yg sama :)

    p/s : cute kot blog ni..nice!!

    http://starfleet2208.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. peepp~ peep~ Iqa dtg serbu cnie dari segmen lulu^^
    Salam kenal yea :)
    Jemput singgah,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. Hai... salam singgah blog dari segmen lulu pages... nice blog n i dah follow... hope u do the same to my blog...

    ana-adni-collection.blogspot.com

    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

    tq dear...

    ReplyDelete
  16. salam ukhuwah,

    ziarah dr segmen Lulu..

    http://zira-aziz.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. marina jalan2 kat sini dari segmen lulu..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal...mama dtg dr segmen yg sama n dah follow jom dtg blog mama n kalau sudi follow sekali...:)

    ReplyDelete