Thursday, May 10, 2012

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan

Salam Readers..



Merajinkan diri join segmen, lama tak join benda alah ni. Okay segmen ni kena bagitau jumlah current followers dan asal kita daripada mana. Aku tak nak tag sape2 so kalau ada sape2 nak join, silakan ye. Click segmen di atas untuk pemberitahuan lanjut :)


Jumlah followers aku : 344
Asal : Johor Bahru, Malaysia :)



Thanks for reading Handsome and Pretty :)

15 comments:

  1. semoga bertambah follower bea lepas ni :)

    rindu.. huhu

    ReplyDelete
  2. makasi sebab sudi join segmen miss z ^^salam perkenalan dari miss z :)

    keep on blogging & keep in touch [betul ka tu miss z cakap hahaha ] :P

    ReplyDelete
  3. hai...sy dari segmen yang miss z..n dari labuan..

    http://siamoycincai.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    dah follow..hehe salam perkenalan..

    ReplyDelete
  4. dari segmen n negeri yang sama :)

    done follow u , hit me back yup !

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini sambil follow.. selamat bkenalan.. klu sudi follow la balik.. ehee xD

    http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  6. follow dri segmen yg same :)

    http://atieiskandar79.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-up-follower-tambah.html

    ReplyDelete
  7. hai..jalan2 sambil follow kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  8. meera blogger dari perak ...salam pekenalan :)meh terjah belog meera :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  9. Hi.. singgah follow blogger johor! sama la kite..:)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  10. hey datang dari segmen yang sama dan negeri kelahiran sama jom singgah sini pulak

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    have done follow you , hit me back

    ReplyDelete
  11. blogger dari selangor singgah sini,
    dari segmen yang sama..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    jemput singgah sini,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/la-tahzan.html

    ReplyDelete
  12. salam..singgah bw sini..sy blogger anak JOHOR.jom jenguk blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html thanx:)

    ReplyDelete
  13. Blogger Sarawak singgah blog blogger Johor.. Salam perkenalan.. ^_^

    Sudi2lah singgah blog ejulz k.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di Kuala Lumpur.

    Jemput ke blog saya ye?

    http://www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  15. hye awak~
    singgah sini dr segmen sama dr blogger sarawak ..
    jom ke blog sy ^^,
    follow awak sini,hit me back :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete